L’Associació del Veïnat de Can Serra ha obert el concurs per adjudicar la gestió completa del servei d’explotació del bar restaurant del seu local social (carrer Garraf, 4).

En les bases publicades s’esmenta que la proposta de serveis i horaris que es valorarà per a l’explotació del Servei de Bar Restaurant són els que incloguin esmorzars, dinars i sopars, així com un calendari i horaris raonables, i d’acord amb a les necessitats de l’Associació i els clients.

Els espais destinats al servei de restauració són el local del bar restaurant, la seva cuina, el jardí d’entrada a l’Associació i la terrassa exterior amb vistes a Vacarisses. El local també consta de lavabos i un magatzem interior.

Per adjudicar la gestió, la Junta de l’Associació tindrà en compte diferents criteris de valoració segons els projectes presentats com ara: la proposta d’horaris, la proposta econòmica de lloguer del local, la proposta de productes i serveis, l’experiència en el sector i la proposta de millores en les instal·lacions i equipaments. El contracte tindrà una durada de 3 anys prorrogables.

Es poden presentar propostes fins al dia 28 de novembre de 2022, en forma de projecte-dossier i en un sobre tancat. Es lliuraran a les oficines de l’Associació amb cita prèvia concertada.

Descàrrega del document amb les bases del concurs per a l’adjudicació del servei d’explotació del Bar Restaurant de l’Associació del Veïnat de Can Serra